avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă dar eu ...

În aprilie 2025 ma pot pensiona la limita de vârstă dar eu doresc sa continui activitatea . Menționez ca sunt femeie administrator scoala gimnaziala de stat și ma intereseaza cum trebuie sa procedez prin notificare sau cerere ?@
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2025
Mariana1962, utilizator

Alte discuții în legătură

Dosar pensionare Hachico Hachico Buna ziua ,am implinit in septembrie 54 ani,am 22 ani lucrati in rompetrol din care 9 ani si un pic in gr1 iar 13 ani gr2 , 3 ani si in prezent intr-o scoala ... (vezi toată discuția)
Sunt profesor. am depus cerere de pensionare la limita de varsta ... mariaM24 mariaM24 Sunt profesor. Am depus cerere de pensionare la limita de varsta in octombrie, dar lucrez in continuare. La primirea deciziei de pensionare ce posibilitati am? ... (vezi toată discuția)
Pensionare rusflorentina2007 rusflorentina2007 Am 52 de ani si am vechime 34 de ani .In cunoaterea acestori date va rog sa imi spuneti cind ma pot pensiona (limita de varsta sau anticipate) si in ce ... (vezi toată discuția)