avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Am lucrat timp de 6 ani intr-o firma care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Am lucrat timp de 6 ani intr-o firma care refuza sa-mi ...

Buna ziua, Am lucrat timp de 6 ani intr-o firma care refuza sa-mi elibereze adeverinta de vechime, am sunat de nenumarate ori, am trimis mail-uri dar fara rezultat . Am facut sesizare la ITM iar raspunsul a fost ca aceasta societate a fost radiata si sunt sfatuita sa-i dau in judecata.
Nu-mi permit sa fac asta, aveti idee daca mai exista si alta solutie?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime Benafflek Benafflek Buna seara, Va rog, ajutati-ma cu urmatorul aspect: conducerea unei firme la care am lucrat in 2007 refuza sa-mi elibereze adeverinta de vechime pentru cele 6 ... (vezi toată discuția)
Angajatorul refuza sa-mi dea adeverinta de vechime ComN ComN Ma numesc C.N. din Constanta iar urmatoarea mea problema este urmatoarea: in anul 2015 in lunile ianuarie si februarie am lucrat la SC ..... cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime Control Control Bună ziua, De unde pot sa iau o adeverinta de vechime în munca dacă firma la care am lucrat a fost radiata. Mulțumesc! (vezi toată discuția)