avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

E posibil ca cineva care are 8 clase sa faca scoala de soferi pentru categoria B si sa conduca buldoescavator sau miniincarcator(operator utilaje constructii).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 19:44, 1 Noiembrie 2006
:O categoria B nu este pt. conducerea autoturismelor? :( eu asa stiam pana acum #-o ;
Ultima modificare: Miercuri, 1 Noiembrie 2006
neo21, utilizator
da poate face scoala si obtine permisul dar nu e vorba de categoria B

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face scoala de soferi daca ai numa 8 clase monica_14 monica_14 Buna! Sotul meu are 8 clase si ar vrea sa obtina si el permis de conducere categorie B. Intrebarea mea este : se poate face scoala de soferi cat B daca are 8 ... (vezi toată discuția)
Pot conduce o masina de categoria b daca am obtinut permisul in urma examinarii pe masina cu cutie automata? Nedelea Maria Nedelea Maria Daca am facut scoala de soferi pe o masina cu schimbator de viteza si am dat prima examinare pe aceeasi masina dar am picat , dar in schimb la urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Permis conducere Enache Ana Enache Ana Buna seara am o prietena care nu a terminat 10 clase si doreste sa se inscrie la școală de șoferi am răscolit internetul dar tot nu sa lămurit ne puteti ... (vezi toată discuția)