avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate face scoala de soferi daca ai numa 8 clase
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate face scoala de soferi daca ai numa 8 clase

Buna! Sotul meu are 8 clase si ar vrea sa obtina si el permis de conducere categorie B. Intrebarea mea este : se poate face scoala de soferi cat B daca are 8 clase?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 12 Octombrie 2019
Examen auto 2019: Ce trebuie să faci ca să obții permisul auto

www.avocatnet.ro/articol_502...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere Enache Ana Enache Ana Buna seara am o prietena care nu a terminat 10 clase si doreste sa se inscrie la școală de șoferi am răscolit internetul dar tot nu sa lămurit ne puteti ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto doina_dana doina_dana Sotul meu are permisul anulat,deoarece in urma unei verificari a unui echipaj de la politia circulatie,dupa ce a suflat in etilotest si a avut o alcolemie de ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere Alessya Alessya E posibil ca cineva care are 8 clase sa faca scoala de soferi pentru categoria B si sa conduca buldoescavator sau miniincarcator(operator utilaje ... (vezi toată discuția)