avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ordin de restrictie matusa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ordin de restrictie matusa

Buna ziua, oare as putea sa fac un ordin de restrictie pentru o matusa care efectiv a inceput sa ne hartuiasca , cum e la sat ne ocaraste la toata lumea si te trezesti cu ea cand te astepti mai putin si incepe sa urle si sa faca scandal. As dori sa nu mai aiba dreptul sa intre pe proprietatea noastra cand vrea ea si nici sa ne mai denigreze sau sa foloseasca civinte de ocara la adresa noastra. Dorim sa incetam orice legatura cu ea daca s-ar putea , oare ce ar trebui sa facem? Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Divort cu minori fara partaj prin instanta IryIrina IryIrina Bună seara! As dori si eu un sfat mai concret in urmatoarea situatie: cum as putea formula o cerere de divort fara a intra în prea multe detalii personale. ... (vezi toată discuția)
Cum sa dai afara concubin violent AlexDianaDum AlexDianaDum Buna ziua, Va scriu in numele matusii mele. De 10 ani traieste cu un barbat in concubinaj. Au o fetita de 8 ani, pe care el nu a recunoscut-o nici acum. El ... (vezi toată discuția)
Mostenire s_ambra s_ambra Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema oarecum delicata.Este vorba de sora cea mare a mamei care a fost infiata mica (cred ca prin 1935)si care, ... (vezi toată discuția)