avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua! In situatia in care un salariat se ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua! In situatia in care un salariat se accidenteaza dupa ...

Buna ziua! In situatia in care un salariat se accidenteaza dupa 6 ore de munca(din care 4 ore sunt de noapte), merge la spital unde primeste medical, cum trebuie pontat? Bo sau 6 ore din care 4 de noapte?? si daca programul este in ture iar repausul saptamanal nu este in zilele de sambata si duminica, sambata fiind tura iar salariatul prezinta concediu medical, se plateste in aceasta situatie medicalul? multumesc!
Cel mai recent răspuns: Pakooii , utilizator 12:41, 7 Februarie 2025
Se face cercetarea evenimentului produs cu respectarea prevederilor HG nr. 1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare,
-art. 114 Cercetarea evenimentelor are ca scop stabilirea imprejurarilor si a cauzelor care au condus la producerea acestora, a reglementarilor legale incalcate, a raspunderilor si a masurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare si, respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului.
-art. 115 Cercetarea se face imediat dupa comunicare, in conformitate cu prevederile art. 29 alin. (1) din lege.
Se plateste inclusiv, sambata si duminica, zile normale de lucru conform grafic de lucru in firma.
am facut cercetarea, ideea e ca nu stim cum trebuie pontat salariatul. a lucrat 6 ore in ziua respectiva, a primit insa si concediu medical pe ziua respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore dorinelbraha dorinelbraha buna ziua cum se ponteaza concediul medical pentru personalul care lucreaza in ture de 8 ore? se trece in foaia de prezenta sambata si duminica? exista un ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca Nsss Nsss Buna ziua, lucrez in ture 12/24 si 12/48. Programul de lucru incepe ziua la ora 6 dimineata si se termina la ora 18:30 si schimbul de noapte incepe la ora 18 ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal rocriss rocriss Buna ziua, Am o situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu stiu cum se procedeaza: O societate noua trebuie sa faca angajari. Oamenii vor lucra intr-un ... (vezi toată discuția)