avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, Adresez o scrisoare Președintei ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, Adresez o scrisoare Președintei asociației de proprietari ...

Bună ziua,

Adresez o scrisoare Președintei asociației de proprietari specificând problemele asociației.care trebuiesc rezolvate.

Răspunsul dat de președintă printr-o scrosoare, nu trebuie să AIBĂ ȘI ȘTAMPILA ASOCIAȚIEI?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: HAV05 , utilizator 15:21, 7 Februarie 2025
Buna ziua

Stampila nu este obligatorie.

Legea 196/2018 cere ca presedintele sa va raspunda in scris fara a cere o forma anume sau alte conditii.
Vă mulțumesc, frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împuternicire președinte asociație_poșta română ZDantes ZDantes Împuternicire președinte asociație_Poșta Română Bună ziua Vă prezint cazul și am rugămintea să mă ajutați cu informații, in cazul în care ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a nu plati cota indiviza si cheltuielile pe persoana Gabi Chirila Gabi Chirila Hristos a inviat! In ce conditii am dreptul ca proprietar de a nu plati cota indiviza si cheltuielile pe persoana? Multumesc frumos pentru un raspuns ... (vezi toată discuția)
Probleme cu hidroizolatia pe palier gavvaly gavvaly Probleme cu hidroizolatia pe palier: Buna ziua, In urma inundatiilor din Iunie si Iulie 2021, au aparut defectiuni la stratul de hidroizolatie. Blocul are 10 ... (vezi toată discuția)