avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Aplicare ștampilă pe act administrativ -Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Aplicare ștampilă pe act administrativ -Buna ziua! Ma ajutati va rog mult cu urmatoarea speță: Pot ...

Buna ziua!
Ma ajutati va rog mult cu urmatoarea speță:
Pot aplica ștampila acum pe un act administrativ (Hotărâre de Consiliu Local emisă în anul 2010) dacă pe aceasta s-a omis aplicarea ștampilei sau ștampila nu mai este lizibilă?
Cum pot rezolva această situație, întrucât mi se cere ca Hotărârea să fie ștampilată iar ștampila să fie lizibilă?
Vă mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:49, 9 Februarie 2025
Se poate aplica stampila .pe acel act , daca s-a omis stampilarea .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitatea unui titlu executoriu cagemaster cagemaster Vreau sa va prezint urmatoarea speta: In anul 2009 a fost emis un proces-verbal de contraventie in baza prevederilor unui act normativ cu caracter local ... (vezi toată discuția)
Demisia din consiliul local Mirrella P. Mirrella P. M-ar ajuta foarte mult sa-mi spuneti ce este de facut din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: doi consilieri locali au demisionat, demisiile au fost ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul concediului de crestere copil pana la doi ani Stroilescu Stroilescu Buna ziua! Am o problema foarte mare si va rog sa ma ajutati cu parerile dumneavoastra, deoarece domnii de la ITM se contrazic (de la doua filiale ITM) din ... (vezi toată discuția)