Buna ziua, am o rugaminte, poate ma ajuta cineva........................
Sunt mama a unui copil de 5 ani. La nasterea copilului, eu si sotul meu am decis ca copilul să poarte numele de familie al mamei (nu eram casătoriti încă, dar tatăl a recunoscut paternitatea). Sotul este cetatean străin, motiv pt. care actele necesare casatoriei au fost gata cu întârziere. După căsătorie am decis de comun acord ca micutul să poarte numele tatălui de familie. Am fost informati ca putem schimba numele copilului pe cale administrativă si am făcut demersurile necesare. Din motive care nu tin de noi, abia a doua oară am reusit să ni se publice în MO anuntul de schimbare a numelui, moment în care am aflat de la cei din primarie (care ne făcuseră formele de două ori si cunosteau situatia) că numele nu poate fi schimbat decât pe cale judecătorească. Acest demers a durat 2 ani, acum nu mai întelegem nimic. Cei de la tribunal ne-au spus că se poate si administrativ, dar că nu vor cei de la primarie să-si bată capul. Va rog să ma luminati........................
Cei de la primarie sunt atât de incompetenti sau nu vor?
Va multumesc
Cui trebe sa ma adresez
cccp
Am o fetitza de 3 ani care imi poarta numele eu nu mai sunt cu mama ei si asi dorii sa stiu cui trebe sa ma adresez pentru schimbarea numelui Cu mama ei nu am ... (vezi toată discuția)