avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Președintele și întraga asociație are DREPTUL SĂ ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Președintele și întraga asociație are DREPTUL SĂ NU COMUNICE ...

Președintele și întraga asociație are DREPTUL SĂ NU COMUNICE CU UN PROPRIETAR DIN ASOCIAȚIE, mai exact să-l BLOCHEZE pe cale cale electronică și pe orice mijloc de comunicare. Au afirmat simplu "MU VREM SĂ COMUNICĂM CU TINE".
Există în Lege, HR,..etc un articol prin care NU LI SE PERMITE UN ASTFEL DE BLOCAJ?
Din Art.102 pot solicita amendarea Președintelui, Comitetului Executiv. asociației pe motiv CĂ-ȘI DEPĂȘESC ÎȘI ÎNCALCĂ ATRBUȚIILE?
MULȚUMESC!
Cel mai recent răspuns: HAV05 , utilizator 02:44, 8 Februarie 2025
Este program la asociație în care puteți merge. Nu exista o obligație în lege să comunice electronic cu proprietarii sau chiriașii. Asta este opțiunea administratorului sau a președintelui de asociație pentru a scuti uneori timp. Dacă au ales să vă blocheze doar pe dumneavoastră, înseamnă că i-ati agasat cu mesaje și cereri ( îndreptățite sau nu), sau ați folosit un limbaj care i-a deranjat. Pentru sesizări și cereri în limitele legii, vă puteți adresa în scris cu scrisoare recomandată și confirmare de primire. După acest pas, vă puteți adresa instanței.
MULȚUMESC FRUMOS PENTRU INFORMAȚII!

ASOCIAȚIA NU ARE PROGRAM!
Au format un grup pe Whats App din care doar eu sunt exclusă iar toate scrisorile Recomandate cu conținut declarat și confirmare de primire, NU LE-AU RIDICAT, le-am primit înapoi, la expeditor.

Pentru o perioadă de 4 ani sunt mutată în alt oraș din țară. Mă voi adresa pentru început Primăriei și eventual Poliției Locale. Nu am cum să mă adresez Instanței de Judecată.

Recunosc, cum afirmă și ei, că i-am "hărțuit" cu Legea 196/2018. și i-am "determinat" :
- să ne organizăm ]n Asociație de propretari;
- i-am pus la CHELTUIELI pentru reparații și întreținerea condominiului care a constat în schimbarea ușilor, a geamurilor, și ÎNFINȚAREA în 2023 a Fondurilor Rulment, de Reparații, de Modernizare (acoperișul blocului riscă să cadă, grinzile de susținere a țiglelor sunt foarte erodate de la ploi).
- imobilul este din 1986 și nu s-a făcut nimic pentru întreținerea lui din 1990.

DAR CONSIDER CĂ toți proprietarii condominiului trebuiesc tratați pe:
- pricipiul egalității în drepturi și obligații;
- pricipiul tratamentului egal al egalității între proprietari și al excluderii oricăror privilegii sau disciminări;
- pricipiul COLABORĂRII pentru apărarea drepturilor și a intereselor comune ce dervă din drepturile de proprietate
- etc.

VĂ MULȚUMESC ÎNCĂ ODATĂ!
Cu stimă,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anvelopare subsolul blocului OLLIVIETTE2000 OLLIVIETTE2000 Buna ziua,locuiesc la parterul unui bloc,in bucuresti si doresc sa-l anvelopez la subsol deoarece este rece pe jos,as dorii sa stiu daca am nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Apartament Andreea23Alina Andreea23Alina Bună ziua, În situația în care acoperișul unui bloc permite pătrunderea apei și astfel în locuința noastră situată la ultimul etaj pătrunde apă ... (vezi toată discuția)
Legea 196 /2018 din 20 iulie RazvanBond RazvanBond Bună ziua, am tot citit noua lege si nu reusesc sa gasesc exact art. In care asociatia este de datoria iei sa repare acoperisul blocului in care locuiesc. Am ... (vezi toată discuția)