avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, este legal ca un contabil care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, este legal ca un contabil care demisionează sa trimită ...

Bună ziua, este legal ca un contabil care demisionează sa trimită actele contabile ale firmei la adresa firmei prin scrisoare cu valoare declarată și confirmarea de primire? Administratorul firmei a decedat subit iar contabilul nu cunoaște restul familiei. Volumul de acte este mic. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: debutant2013 , utilizator 18:26, 7 Februarie 2025
Da, este posibil .
Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Da, este posibil .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: contabilul ... debutant2013 debutant2013 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: contabilul srl trimite actele contabile ale firmei prin scrisoare cu valoare declarata si confirmare de ... (vezi toată discuția)
Scrisoare recomandata aramcos aramcos O scrisoare recomandata ,cu aviz de primire trimisa arendasului de catre arendator in ceea ce priveste dreptul de preemptiune bineinteles in care se da ... (vezi toată discuția)
Somație de plata ionutvd ionutvd Bună seara, Am semnat un contract de prestări servicii cu o firma it pentru realizarea unei modificari a site-ului meu. Am achitat un avans, insa firma nu ... (vezi toată discuția)