avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. As dori sa stiu unde sunt arhiva-te cartile ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. As dori sa stiu unde sunt arhiva-te cartile de munca/ ...

Buna ziua. As dori sa stiu unde sunt arhiva-te cartile de munca/ statele de salarii de la ACM SUD Carpati din perioada 1986 - 1990, Va multumesc

Alte discuții în legătură

Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)
Reconstituire ani de vechime Patrik1 Patrik1 Bună ziua ... Precizez de la început ca am pierdut Cartea de munca și as dori sa întreb dacă în cazul în care în arhiva societății nu mai sint date ... (vezi toată discuția)
Arhiva acm 4 Cosmin Podaru Cosmin Podaru Buna ziua. Probabil s-a mai discutat acest subiect, dar nu am gasit nimic concret si poate ma puteti ajuta si pe mine. As vrea sa gasesc arhiva de la ACM 4 - ... (vezi toată discuția)