avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene PNRR
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene PNRR

Bună ziua! Am următoare problema ...am fost desemnată prin dispozitie de managerul instituției sa fac arte din echipa de implementare a digitalizării cu fonduri PNRR. Având în vedere că nu am pregătirea necesară de derulare fonduri europene, am refuzat. Eu nu îmi pot asuma aceste plati . Sunt sub o presiune uriașă. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Roela1966 , utilizator 18:34, 7 Februarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
E foarte bine că ați refuzat, pentru că ați preîntâmpinat o încălcare a legii. Nu trebuie să fiți sub presiune acum. Dacă ați fi acceptat și s-ar fi întâmplat ceva în neregulă, atunci se forma un dosar penal, în care si dvs deveneați inculpată. Nu se joacă nimeni cu fondurile europene, iar autoritățile sunt cu ochii cât cepele pe implementarea acestora.
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturilor prin proiecte europene szentes szentes Plata drepturilor prin proiecte europene In calitate de manager de proiect in cadrul unui proiect european POS DRU reprezint o institutie publica cu ... (vezi toată discuția)
Semnatura fisa de post adrianna100 adrianna100 Pentru a se taia un spor, se scoate atributia din fisa de post, dar atributia ramane valabila si obligatorie! Sa semnez fisa de post? (vezi toată discuția)
Licitatie deschisa-probleme ionut c ionut c In cadrul unei Directii judetene(fara compartiment specializat in achizitii),a avut loc o licitatie deschisa in cadrul careia s-au deschis ofertele,s-a ... (vezi toată discuția)