avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salutare tuturor! Dacă ma poate ajuta și pe mine ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salutare tuturor! Dacă ma poate ajuta și pe mine cineva cu ...

Salutare tuturor!
Dacă ma poate ajuta și pe mine cineva cu o problema.
Locuiesc la etajul 2 iar balconul meu s.a degradat și au căzut bucăți de tencuiala pe balconul vecinului de la etajul 1.
Acum problema este în felul următor, cine trebuie sa repare din punct de vedere legal eu ca proprietar de balcon sau el pentru ca face parte din plafonul lui?

Alte discuții în legătură

Mi-a fost distrusa masina minzucatalin minzucatalin buna ziua. Din pacate am avut un incident destul de serios , fapt pentru care incerc sa ma documentez cat mai mult si rog persoanele care ma pot ajuta cu un ... (vezi toată discuția)
Cine reface tencuiala prăbușită de pe balconul etajului superior, administrația sau proprietarul? Baricz Elena Baricz Elena Buna ziua!Puteti sa ma sfatuiti,ce este de facut??Tencuiala (pe jumatate) a balconului deasupra noastra sa prabusit la noi pe balcon,la vecina de la ... (vezi toată discuția)
Reparatii balcon oanawu oanawu Buna ziua, Doresc sa stiu cui ii revine responsabiliatea repararii balconului, mai exact partea de plafon de la etajul 8( eu locuiesc la etajul 9 ... (vezi toată discuția)