avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită La executare silita, daca in hotarare nu este ...
Discuție deschisă în Executare silită

La executare silita, daca in hotarare nu este prevazuta nici ...

La executare silita, daca in hotarare nu este prevazuta nici o dobanda sau alte actualizari, poate adauga recalcularea dobanzii, creditorul sau executorul judecatoresc?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:28, 8 Februarie 2025
Dobândă nu se mai calculează, ci doar penalități pentru fiecare zi de întârziere a plății restanței.
Se pare că penalitățile sunt mai mari decât dobânda, și le calculează executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incuviintarea executarii silite iulia2015 iulia2015 buna ziua.Va rog daca ma puteti ajuta cu lamurirea acestei expresii si anume incuviintarea executarii silite si anume cand o onstanta judecatoreasca adminte ... (vezi toată discuția)
Hotarare- cerere cu valoare redusa- penalitati davali davali In cererea cu valoare redusa am cerut penalitati de 1% /zi de intarziere din debitul pricipal, insa sentinta a fost executorie, si anume - admite cererea, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns ... AaLlEeXxX AaLlEeXxX Buna ziua , in urma unei executări silite am primit răspuns de la executor că nu îmi poate debloca conturile după achitarea sumei scrisă pe poprire la ... (vezi toată discuția)