avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... BUNA ZIUA SEFUL DE SECTOR MA CHEAMA LA INSTRUCTAJUL ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

BUNA ZIUA SEFUL DE SECTOR MA CHEAMA LA INSTRUCTAJUL PERIODIC ...

BUNA ZIUA SEFUL DE SECTOR MA CHEAMA LA INSTRUCTAJUL PERIODIC LUNAR DE ACASA PE CHELTUIALA MEA SI DIN TIMPUL LIBER ,AS DORI SA STIU CE ESTE DE FACUT IN ACEST CAZ,I-AM ADUS LA CUNOSTIINTA CA NU ESTE LWGAL CE FACE DAR NU VREA SA INTELEAGA.,UNDE MA POT ADRESA IN ACEST CAZ?MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Raspunderea responsabilului ssm suciu_diana suciu_diana Buna seara, stiu ca in L 319 scrie ca Angajatorul este cel care raspunde in final de orice situatie de SSM, insa intr-o firma unde exista sefi de lucrare ... (vezi toată discuția)
Instructaj periodic efectuat in zile libere? Tudor Maria Tudor Maria Doresc sa mi se explice daca este legal ca instructajul sa fie facut in afara programului de munca . Mentionez ca lucrez in ture a cate 12 ore, mai exact doua ... (vezi toată discuția)
Instruire periodica Cosmin Achim Cosmin Achim Lucrez la Hidroelectrica iar instructajul periodic se programeaza in zilele libere si are o durata de 8 ore. As vrea sa stiu daca este legal asa , Mentionez ca ... (vezi toată discuția)