Buna ziua ! Am o problemă referitoare la un dosar de șomaj tehnic pe care l-am depus la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială a Municipiului București in pandemie (2021) . Am depus dosarul conform procedurilor impuse, pe baza unui contract de cesionare a drepturilor de autor , însă am fost respins pe motiv de neconformitate. Nu mi-au fost oferite detalii clare privind motivele exacte ale respingerii sau ce documente ar trebui corectate sau completate.
Recent, Srl-ul cu care aveam acel contract, a primit o ordonanță de la Politie, prin care se solicită anumite înscrisuri în legătură cu acest dosar. Din document reiese că a fost înregistrată o plângere penală formulată de AJPISMB pentru posibile infracțiuni de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.
Aș dori să înțeleg ce pași legali trebuie să urmez în această situație și cum pot solicita oficial documentele pe care le-am depus, pentru a verifica eventualele erori sau neconformități. Multumesc
Buna ziua ! Nu se intelege clar situatia de fapt (sigur ca dvs o cunoasteti, insa nu este descrisa bine). Am depus dosarul conform procedurilor impuse, ... Srl-ul cu care aveam acel contract, a primit o ordonanță de la Politie, ...
SRLul este al dvs? Daca da, depuneti hartiile solicitate conform ordonantei.
Daca nu este al dvs., reprezentantul legal al SRLului sa depuna hartiile solicitate.
Cine a depus dosarul trebuie sa aiba un duplicat, daca nu are este probleme lor.
Ceea ce doriti dvs sa „verifica eventualele erori sau neconformități”
si astfel sa va calibrati raspunsul catre politie nu se poate face in aceasta faza procesuala.
Apelati la un avocat cu actele in fata sa va desluseasca situatia de fapt.
Buna ziua, multumesc pentru raspuns! Srl-ul nu este al meu. Este al fratelui meu. Contractul de cesiune drepturi de autor conexe (depus la dosar ) a fost incheiat intre srl si mine si anexat la un contract de prestari servicii. Problema este ca din neglijenta, nici eu nici srl-ul nu am tiparit acel contract, a ramas salvat in format electronic, intr-un laptop personal al administatorului societatii. Laptop care a fost pierdut intr-o vacanta in afara tarii. Deci practic, srl-ul nu poate trimite politiei documentul solicitat. De aici intrebarea mea, daca pot solicita documentele depuse acum 3 ani si ce pași legali trebuie să urmez în această situație