avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor! Am o proprietate in mediul rural, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor! Am o proprietate in mediul rural, care nu ...

Buna ziua tuturor! Am o proprietate in mediul rural, care nu este locuita, aceasta fiind imprejmuita corespunzator dar din pacate nu si pentru animale(capre).In sat este un crescator de animale, care nu supravegheaza niciodata aceste capre ele fiind slobode pe tot parcursul anului si distrugand tot ce le sta in cale(culturi, garduri, case).Am facut nenumarate sesizari la Politie, Politia animalelor, DSV etc).Vin constata,dau amenzi si lucrurile continua ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.As vrea sa fac ceva mai mult , plangere penala, plangere in instanta sau altceva, nu stiu poate ma sfatuiti dvs! Precizez ca satul nu este foarte populat,decat vreo cateva familii dintre care una vecina cu mine, care si aceasta este afectata de aceste capre.P.S. Citisem ca in vatra satului nu poti detine mai mult de 15 capete animale mici aici fiind vorba de vreo 30!Va multumesc frumos, pentru rabdarea de aciti aceasta speta si eventualele sfaturi!

Alte discuții în legătură

Cresterea animalelor titel2titel titel2titel Buna ziua! Am la tara un vecin care creste animale pentru crercializare. As dori sa cunosc cate animale poate creste langa casa. Ce as putea sa fac in ... (vezi toată discuția)
Animale in bloc stancualexandru stancualexandru Buna ziua. Scriu acest mesaj, fiind cu rabdarea ajunsa la capat si dincolo de capat. Am in bloc o baba nebuna care are intr-un apartament de 2 camere cel ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau nu ? stanescu catalin stanescu catalin Buna ziua,am si eu o curiozitate.....in urma cu ceva ani am cumparat o casa la tara,si terenul extravilan detinut de persoana care a vandut.este vorba despre o ... (vezi toată discuția)