avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am ieşit la pensie pe 3.08.2024. Am primit un card ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am ieşit la pensie pe 3.08.2024. Am primit un card social in ...

Am ieşit la pensie pe 3.08.2024. Am primit un card social in ianuarie 2025 şi am constatat că nu este incărcat. Vă rog să-mi spuneți, dacă ştie cineva, aş avea dreptul la ajutorul social şi pentru lunile din 2024? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: isabella2018 , utilizator 09:44, 10 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă are sold zero, nu vă dă din urmă, vă spun din practică concret.
Poate să vă încarce cel mult pentru decembrie 2024.
Vă mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa-mi comunicati cum pot recupera o suma disparuta ... Zenit Eliya Zenit Eliya Buna seara! Va rog sa-mi comunicati cum pot recupera o suma disparuta prin frauda online din cardul meu social UpRomania, deoarece la finele anului 2024 am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ... iasi75 iasi75 Buna ziua, intampinam o problema destul de grava, casa de pensii ne-a trimis deciziile de recalculare din decembrie, dar...banii din urma din septembrie oct, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am ieșit la pensie anticipat parțial în 17.11.2023, ... BarbuViorica BarbuViorica Bună ziua, am ieșit la pensie anticipat parțial în 17.11.2023, pensia am primit - o în luna ianuarie 2024, am pensie 1430 în ianuarie, am card de ... (vezi toată discuția)