avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua, in data de 9 februarie la ora 6:00 m-am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua, in data de 9 februarie la ora 6:00 m-am prezentat ...

Buna ziua, in data de 9 februarie la ora 6:00 m-am prezentat la spitalul din orasul meu la camera de garda cu o urgenta medicala mai precis nevralgii foarte severe. Ajuns in unitate am batut la usa dar nu am primit niciun raspuns, la fel si dupa actionarea soneriei atasate langa usa, nici urma de asistenti, infirmieri sau de vreun cadru medical. Dovezile incidentului sunt pe camerele de supraveghere a spitalului, acestea fiind amplasate direct spre usa camerei de garda. Ar merita o actionare in instanta pentru a face dreptate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 9 Februarie 2025
Ar merita o sesizare la Ministerul Sanatatii sau la Corpul de Control al Primului ministru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari sonerie video giv giv Buna ziua. Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio. Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)
Montare camere supraveghere ContSters323557 ContSters323557 Buna ziua, Am montat un sistem de supraveghere video in curtea proprie iar vecinul este deranjat ca una dintre camere \\"bate\\" si la el in curte, ... (vezi toată discuția)
Abuzuri grave politie si spital ContSters330735 ContSters330735 Salut, un prieten mi-a recomandat sa postez articolul meu si aici, un prieten mi-a spus pe Facebook ca \\\\"sunt abuzuri mari, doctora de la un spital ... (vezi toată discuția)