avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cazul prelungirii suspendarii CIM, de la 2 la 3 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cazul prelungirii suspendarii CIM, de la 2 la 3 ani, pentru ...

În cazul prelungirii suspendarii CIM, de la 2 la 3 ani, pentru copilul cu dizabilități, este nevoie si de alte documente in afara de certificatul de handicp al copilului si cererea de prelungire a suspendarii din partea salariatei? Multumesc

Alte discuții în legătură

Prelungire concediu crestere copil de la 1 la 3 ani LoreG LoreG Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti cum trebuie facuta cererea la angajator in cazul prelungirii concediului de crestere copil de la 1 la 3 ani. Copilul meu ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil georgiana_elena6889 georgiana_elena6889 Buna ziua.As vrea sa-mi fac dosarul pentru prelungire concediu crestere copil pana la 3 ani si nu stiu cu cat timp inainte de terminarea concediului de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 ani la 3 ani elam elam Buna dimineata! Dl. Tudor Valeriu, referitor la discutia avuta in luna mai 2015: 1) in baza certificatului de handicap ( emis in 20.11.2014) si a cererii ... (vezi toată discuția)