avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sora mea are un proces cu unul, nu au stat împreună ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sora mea are un proces cu unul, nu au stat împreună ...

Sora mea are un proces cu unul nu au stat împreună,ia dat un frigider lu sora mea ia dat banii prin mine sora mea la notariat a delegat ăla un prieten.
Cere banii pe cadouri dulciuri pe telefon,banii nu a primit prin virament bancar sora mea deloc nici personal.
Înainte să fie dată în judecată sora mea el a hărțuito la locul de munca a depus plîngere la Poliție și de locul de munca a lu sora mea a luat 2 declarații Poliția sora și-a retras plângerea el sa liniștit și-a schimbat aceea persoana declarația cînd avea pretenții cînd nu.
În instanță avocatul lu sora mea a cerut să se deschidă și dosarul de hărțuire de la locul de munca instanță a luat în calcul cu acesta.
A rămas să fie chemată sora mea la interogatoriu la declarație cînd are proces atunci sora mea ce șanse are in acest proces.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:45, 9 Februarie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lasati-o pe sora ca se descurca ,mai ales ca are și avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuirea pe net silviu35 silviu35 PERSOANA a fost chemata la politie sa ii se ia declaratie o hartuia pe sora mea ca sa o lase in pace. SI lu sora mea ii sa luat declaratie si ... (vezi toată discuția)
Un prieten mia dat sora în judecată și-a pus martor ia dat ... Magie1 Magie1 Un prieten mia dat sora în judecată și-a pus martor ia dat banii. Msg pe tel și conversațiile de pe sait de socializare sunt probe în instanta ... (vezi toată discuția)
O persoană mă hărțuit la locul de munca telefonic pe strada ... Magie1 Magie1 O persoană mă hărțuit la locul de munca telefonic pe strada și am depus plîngere la poliție am primit răspuns făcut referat de la poliție de la ... (vezi toată discuția)