avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, in legătură cu un angajat strain ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, in legătură cu un angajat strain ...

Bună ziua.Am o mare dilema ,în legătură cu un angajat strain care momentan ii fac schimbare de angajator.Eu în acest timp nu îl pot angaja pe firma și nici nu poate munci în alta parte ,pana nu ii iese avizul de munca.Asa mi s-a spus.Este corect ca acest om sa nu poată munci și sa nu aibă din ce trai pana i se fac actele.Sau se poate face ceva.Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 9 Februarie 2025
Fara aviz de munca, nu poate lucra cu c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie casa regie proprie sebastian1973 sebastian1973 Buna ziua, vreau sa construiesc singur casa mea, având toate avizele, autorizatie de constructie ,diriginte de santier si lucram doar membrii familiei ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi primesc salariul? Tania3 Tania3 Sotul meu lucreaza la un patron care da foarte greu bani angajatilor( 1-2 milioane vechi, cand si cand) cum sa obrtinem salariu sotului avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. domeniul ssm Ionut.ion Ionut.ion Buna dimineata. In primul rand i-mi cer scuze daca am ales categoria de intrebari gresita dar sunt nou aici si.... Intrebarea, nelamurilea, in domeniul SSM ... (vezi toată discuția)