avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de acționar la Tepro Iasi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de acționar la Tepro Iasi

Bună ziua! Am un certificat de acționar la societatea Tepro Iasi. Cum pot afla dacă mai au valoare?
Ultima modificare: Duminică, 9 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 10 Februarie 2025
Intrebati aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de actionar pitigoipiti pitigoipiti am un certificat de actionar la PETROBRAZI si ma-r interesa ca valoare mai au (daca mai au) #-o (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Dividende misha5 misha5 Buna ziua tatal meu a depus certificatul de actiuni la Conti S.A. Ploiesti .Primii doi ani i s-au trimis dividendele aferente(anii 1996,1997).Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)