avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, am inchiriat un apartamant iar pe timp de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, am inchiriat un apartamant iar pe timp de iarna s-a ...

Bună ziua , am inchirait un aparmant iar pe timp de iarna sa facut igrasie îngrozitoare peste tot, cine trebuie sa suporte cheltuielile chiriași sau proprietarul ,menționez ca nu ni sa spus când am semnat contractul
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:45, 10 Februarie 2025
Buna ziua, depinde de cauza igrasiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate ... Bratu Marius Bratu Marius Buna ziua. Nu stiu cine plateste remedierea egrasiei instalate in apartamentul inchiriat de un an de zile unor chiriasi. Acest apartament a fost folosit fara ... (vezi toată discuția)
Formarea mucegaiului ar trebui rezolvata de chirias? 22dorin 22dorin Am stat intr-un apartament in chirie 2 ani de zile si cateva luni. In primul an am avut contract de inchiriere, dar cand acesta a expirat proprietarul nu ne-a ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere maryag maryag o cunostinta de a mea a inchiriat o garsoniera cu contract de inchiriere simplu fara clauza de reziliere,pe contract scriind doar inventarul din garsoniera si ... (vezi toată discuția)