avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua Dacă ma poate ajuta cineva cu o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua Dacă ma poate ajuta cineva cu o informație concreta: ...

Bună ziua
Dacă ma poate ajuta cineva cu o informație concreta: care este diferența salariala dintre un asistent medical cu studii superioare și un asistent medical cu studii postliceale? (Cu un an vechime ca și asistent medical), dacă aceasta exista și legea care indica aceasta diferența.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: stelarman20001 , utilizator 20:37, 9 Februarie 2025
Legea 153/2017- Anexa II-Sănătate și OUG 19 din 7 martie 2024. Pentru a obține un răspuns mai exact sunt necesare mai multe date. De exemplu tipul spitalului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca ... mircea erica mircea erica Buna seara îmi puteți spune cum se calculează vechimea daca faci voluntariat ? După număr de ore sau ca perioada ? Este specificat in lege un nr de ore? (vezi toată discuția)
Salariu asistent radiologie Maria Danescu Maria Danescu Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi calculez salariul. Sunt asistent medical radiolog principal (scoala postliceala) si am o vechime de 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este ... Maricica124 Maricica124 Buna ziua, oare ma puteti ajuta cu un articol de lege unde este mentionat ce categorie de medici beneficiaza de spor O % ? Pe scurt, un medic epidemiolog ... (vezi toată discuția)