avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara. Aș dori să știu dacă am lucrat 6 ani ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara. Aș dori să știu dacă am lucrat 6 ani 9 luni ...

Bună seara. Aș dori să știu dacă am lucrat 6 ani 9 luni în grupa a doua de muncă și 2 ani și 5 luni de zile în grupa întâi, specială la pensie cu cât mi se va reduce vârsta de pensionare și dacă se va recunoaște și că vechime? Mulțumesc pentru răspunsul dumneavoastră!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:50, 9 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Reducerea va fi de 3 ani si 4 luni daca indepliniti conditia de stagiu complet contributiv de 35 ani.
In stagiul complet contributiv nu intra si adaosul de la grupe/conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma pensionez luciy luciy BUNA ,SA INCEPEM .AM VARSTA DE 62,5 .AM LUCRAT 32,8 ANI DIN MAI MULTE ANGAJARI .22ANI INTR-O TIPOGRAFIE UNDE AM BENEFICIAT DE GRUPA 2, AM LUCRAT LA UN ... (vezi toată discuția)
Grupa i si ii de munca tiberiu1001 tiberiu1001 Buna ziua!, Am lucrat in grupa a-II-a si grupa I de munca 10 si respectiv 20 de ani in prima perioada am fost recrutat militar 1,5 ani. 1.Aceasta perioada de ... (vezi toată discuția)
Indeplinire conditii de pensionare gelax2005 gelax2005 Buna ziua, Sunt nascut 19.11.1956 sex M. Am lucrat in grupa I 16 ani si 2 luni si in grupa II 8 ani 9 luni 16 zile, apoi in conditii deosebite 2 ani si 9 ... (vezi toată discuția)