avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara ! Se poate obtine pensie de urmaș soție ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara ! Se poate obtine pensie de urmaș soție 63 de ani ...

Buna seara ! Se poate obtine pensie de urmaș soție 63 de ani daca sotul
a decedat si nu a apucat sa depună dosaru de pensionare pentru ca nu a împlinit vârsta de pensionare 65 de ani pentru pensia limita de vârstă? Daca dosarul nu a fost depus pentru pensie limită de vârstă sotia mai poate beneficia de pensie de urmași ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:27, 9 Februarie 2025
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas IIrinaRoxana IIrinaRoxana Bună seara! Am și eu următoarea intrebare: poți beneficia de pensie de urmaș ca soț supraviețuitor dacă soțul decedat nu a apucat sa ia pensie? Tatăl ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas anca33a anca33a buna ziua vreau sa ma lamuriti cu aceasta problema | daca sotul persoanei care mi-a cerut parerea a murit in urma cu 10 ani iar doamna nu are nici un venit ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru copil minor vitelaruadina vitelaruadina Buna seara. Tatal meu a decedat acum 2 luni, el a lucrat aproximativ 16 ani; am un frate minor, mama mea este fara servici, ajutati-ma , va rog, cu raspunsul ... (vezi toată discuția)