avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pentru asistent manager - e ok codul caen 7499?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pentru asistent manager - e ok codul caen 7499?

Pentru asistent manager - e ok codul caen 7499?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:26, 10 Februarie 2025
Functiile nu au cod CAEN , ci cod COR....ce activitate doriti sa desfasurati?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, ... liveomars liveomars Buna ziua, Mi-am încetat activitatea la actualul loc de munca, iar pe adeverința de vechime este specificat ‘vechime in munca și in specialitatea ... (vezi toată discuția)
Cum pot fi angajat intr-un salon de infrumusetare, fara sa activez in domeniul respectiv? Daniel Vidoe Daniel Vidoe Salutare internauti, Exista posibilitatea de a ma angaja intr-un salon de infrumusetare (alaturi de prietena mea), insa nedesfasurand activitatile ... (vezi toată discuția)
Nomenclator ocupatii ghrama ghrama Va rog sa ma lamuriti intr-o problema, deoarece eu se pare ca nu sunt in stare sa ma descurc in nomenclatorul COR!!! :D Eu lucrez pe postul de Office Manager ... (vezi toată discuția)