avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! 2 ani ...

Bună seara ! Soțul meu are o pedeapsă pe 4.6 luni ! 2 ani executați în Germania ! 1.10 luni a muncit acolo ! Munca lui se scade ? După cat timp dispune de eliberare condiționată în România ? A fost adus aici să continuie pedeapsa ! Pe regim semideschis !când ar putea beneficia de eliberare ??? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. are ... KvasMaria KvasMaria Buna ziua, sotul meu are o condamnare de 2 ani si 9 luni. Are pana acum 6 luni facute, munceste de 4 luni si este in regim semideschis. Intrebarea este cat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata marianaramona marianaramona buna ziua dumneavoastra ma intrebati cat are sotul meu de cand este arestat .are 7 luni pana acum .dar sotul meu nu este condamnat pentru 5 ani cum ati ... (vezi toată discuția)