avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... E obligat sa plateasca CAS sau CASS?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

E obligat sa plateasca CAS sau CASS?

O persoana fizica care locuieste din 1988 in SUA si-a deschis in 2024 o pensiune in Romania ca PFA. A avut un proift de 90.000 lei. E obligat sa plateasca CAS sau CASS? Nu are medic de familie aici.
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:38, 10 Februarie 2025
Buna ziua, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a plati cas si cass la pfa in 2017 staycu staycu Buna ziua, Am un PFA si realizez venituri in Romania din activitati de design. As dori sa stiu de ce trebuie sa platesc 80 lei pe luna la Finante, pentru ... (vezi toată discuția)
Plata cass carmen_dida carmen_dida Buna seara. Sora mea locuiește în SUA din anul 2009. Nu mai este salariata din 2013. Este obligată să plătească CASS la ora actuală aici, in România? ... (vezi toată discuția)
Vanzare carti pe amazon si fiscalitatea din romania ecologistul-roman ecologistul-roman Buna ziua tuturor, Am urmatoarea dilema - am scris ceva carti pe romaneste, le-am tradus in Engleza, si vreau sa le vand in format electronic pe Amazon ... (vezi toată discuția)