avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua tuturor. Vin cu o problema căreia nu îi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua tuturor. Vin cu o problema căreia nu îi dau de cap, in ...

Buna ziua tuturor. Vi cu o problema la care nu dau de cap,in decembrie am fost operaț in Romania de fractura de glezna,menționez că lucrez in Suedia la angajator suedez și am reședința in Suedia de un an și inpic. Întrebarea e? Cum trebuie sa justifice angajatorului suedez zilele cînd nu pot lucra,menționez că mă aflu în Romania de o luna jumate de la operatie neputind să mă deplasez,specific că nu dețin card european suedez.Poate medicul ce mă operat să-mi de-a concediu medical sau alta formalitate prin care sa justifice zilele pe care le stau după operație? Va mulțumesc anticipat pentru eventuale răspunsuri,na idei încotro să mai apuc,și ce să fac so scot la capat

Alte discuții în legătură

Decontare servicii medicale in strainatate Andreea_81 Andreea_81 A intrat in vigoare directiva europeana 24/2011, avand in vedere ca a trecut termenul limita de 25 octombrie? Sotul meu a suferit o fractura in 2011, in ... (vezi toată discuția)
Somaj denisa_lagattita denisa_lagattita lucrez de 1an si jumatate ca operator facturare la o firma de distributie.in momentul de fata sunt in concediul medical(o operatie pentru o fractura de ... (vezi toată discuția)
Nastere in suedia - sotie rezident in suedia asigurata in romania guritaoana guritaoana Buna ziua! Sunt cetatean al Romaniei, iar sotul meu este roman cu cetatenie dubla(si suedeza) stabilit in Suedia. Ne-am casatorit de 1 an si acum asteptam un ... (vezi toată discuția)