avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LA SALARIU MINIM IN CONSTRUCTII SE APLIA DEDUCEREA DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LA SALARIU MINIM IN CONSTRUCTII SE APLIA DEDUCEREA DE 300 LEI ...

LA SALARIU MINIM IN CONSTRUCTII SE APLIA DEDUCEREA DE 300 LEI
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 10 Februarie 2025
Suma de 300 de lei peste salariul minim brut de 4.050 de lei (de la 1 ianuarie) va fi scutită de contribuții sociale și de impozit pe venit. Scutirea se va aplica însă doar salariilor brute care nu depășesc nivelul de 4.300 de lei, fără a lua în calcul bonurile de masă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala nataliaz nataliaz Buna ziua! va rog ajutati-ma la un calcul de deducere personala. La un salariu de baza de 2225 ron, cu 2 copii minori in intretinere declarati la firma, pe ... (vezi toată discuția)
Calcul la majorare salariu Seppisarpe Seppisarpe Buna ziua!..De la 1 iulie s a majorat salariu minim la 3700 ron,iar deducerea netaxabila a crescut de la 200 ron la 300 ron..Statul a dat Ordonanta de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu duduvasile duduvasile Buna ziua, Am o nelamurire, sant angajat la o firma in care patronul imi da salariul pe cartea de munca 1450. Mi s~a propus sa aleg o marire de salariu intre, ... (vezi toată discuția)