avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare autorizare MIC laborator ciocolată DSV?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare autorizare MIC laborator ciocolată DSV?

Bună ziua,

Sunt în proces de deschidere a unui mic laborator de ciocolată, un singur angajat. Am amenajat spațiul, încercând să respect cât mai bine ghidurile, am adăugat codurile CAEN necesare actualizate, am deschis punct de lucru la locație. Următorul pas este să merg la DSV, nu? Ce trebuie să fac mai exact în continuare? Ce acte sunt necesare? Mă ocup singură de partea asta birocratică și vreau să fac lucrurile bine. Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 10 Februarie 2025
La dsv mergeți cu un memoriu tehnic unde descrieți fluxul de lucru și echipamentele, procesul de curățare, ambalare, etc.
mai mergeți și la ansvsa, fiindcă folosiți materii prime de origine animală. Persoana ce lucrează trebuie să aibă la zi analizele dispuse de dsp.
Detalii
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare psi ??? DAIANA_ DAIANA_ Ma poate ajuta cineva cu informatii privind [b]date de contact de la inspectoratul [/b]spre care ma pot indrepta ca sa aflu opisul documentelor necesare pt ... (vezi toată discuția)
Deschidere covrigarie intr-un spatiu comercial( apartament de bloc)-avize si autorizatii mihaellav mihaellav Buna ziua! Eu si sotul meu avem un srl care nu a avut activitate niciodata de la infiintare , fiind autorizat pt prestari servicii , iar din iunie 2009 l-am ... (vezi toată discuția)
Controale dsv la interval de 4 luni contra unui cost de 50 lei ginan ginan Stimati domni, Poate ma ajuta cineva in a ma lamuri in urmatoarea problema: acum 1 luna am infiintat o I.I. cu obiect activitate comert cu legume -fructe si ... (vezi toată discuția)