avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Probleme bilant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Probleme bilant

Probleme bilant;
1)Societatea are cod CAEN principal 4321, dar a desfasurat activitate preponderenta pe codul secundar 7112.
Este corect la bilant activitate preponderenta 4321 si activitate preponderent desfasurata 7112?
2) Daca administratorul este si director economic poate semna si la reprezentant legal si intocmit?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Ce cod caen se trece in bilant,cel principal sau cel preponderent? carmenbn carmenbn Un SRL are,conform actelor constitutive,un obiect de activitate principal si mai multe secundare.Activitatea pe care o desfasoara preponderent apartine unuia ... (vezi toată discuția)
Deschidere srl alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 buna ziua, vreau sa-mi deschid un srl. 1. de ce documente am nevoie? 2. ca si obiect de activitate, am inteles ca se plateste de cate obiecte iti treci, ... (vezi toată discuția)
Legalitate firma? ContSters79057 ContSters79057 Daca o firma are ca obiect de activitate principala un cod CAEN 5224 si peste 100 coduri CAEN activitati secundare printre care si cod CAEN 4120. Dupa ... (vezi toată discuția)