avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Care sunt demersurile după ce persoana (care este și ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Care sunt demersurile după ce persoana (care este și fondator ong) și-a schimbat numele prin căsătorie?

Am o întrebare în legătură cu schimbarea numelui (prin căsnicie) a reprezantului legal la o asociație non profit. Care sunt demersurile după ce persoana (care este și fondator) și-a schimbat numele prin căsătorie?
Ultima modificare: Luni, 10 Februarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sponsorizare/ donație CostinaAndreea CostinaAndreea Buna ziua, Este legal ca o societate a carei administrator este soțul meu sa sponsorizeze o asociatie Non profit in condițiile in care eu sunt președinta ... (vezi toată discuția)
Club,infiintare,conducere nicusor_enache nicusor_enache cu respect,o intrebare va rog frumos. sunt membru fondator al unei asociatii non profit,si in cadrul intalnirii membrilor fondatori a aparut ideea de a ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume copil Marianovici Marianovici Bună ziua. Am un băiat nerecunoscut de tată, în certificatul de naștere apare \"-\" la rubrica tatăl. Eu m-am căsătorit și mi-am schimbat numele ... (vezi toată discuția)