Bună seara! Astăzi am mers cu o prietenă într-un centru comercial, aceasta a furat un articol de îmbrăcăminte dintr-un magazin, iar apoi din supermarket niște produse cosmetice în valoare de peste 100 de roni total. Am fost urmărite pe camerele de supraveghere, eu fiind nevinovată și nu 100% în cunonstiinta de cauză ca aceasta a furat, iar în cele din urmă conduse de domnii de la securitate în camera de percheziție, unde au fost găsite produsele neachitate asupra ei, eu devenind totuși complice, unde s-a întocmit documentația și procesele verbale de către un echipaj de poliție, urmând să fim conduse la secție unde am fost amprentate și pozate, ulterior deschizându-se probabil un dosar penal. Eu fiind minora iar asupra mea nu se afla nici un bun neachitat, este vreo șansă ca dosarul să se claseze sau să am cazierul judiciar pătat?
Buna ziua, exista mai multe variante cu privire la ce se poate intampla in functie de detaliile spetei. Un avocat va poate explica situatia dupa ce cunoaste toate detaliile.