avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dacă am făcut plângere penală la poliție și sint ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dacă am făcut plângere penală la poliție și sint chemat ...

Dacă am făcut plângere penală la poliție și sănt chemat ăn istanță m-ai trebuie să depun vreo cerere și pot să mă apăr fără avocat
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 10:36, 11 Februarie 2025
Buna ziua, depinde ce vizeaza plangerea si care sunt cererile dvs. Ar trebui macar sa discutati cu un avocat problema in detaliu pentru a nu poerde dvs vreun drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema fals/ uz de fals/ inselaciune bughi86 bughi86 Acum un an de zile am luat cateva credite de la un IFN .. Am folosit cnp ul unei cunostine si o ruda. Am prezentat doamnei de la IFN ul respectiv copiile dupa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire clau77 clau77 Am fost prins la un supermarket luand ceva fara sa platesc si cei de la paza m-au pus sa platesc produsele de 5 ori . Este legal ? Ar fi in interesul lor sa ... (vezi toată discuția)
Delapidare - acuzatii false, aparare alyp alyp Buna ziua Am si eu o problema.Acum un an am lucrat la o firma unde aveam ca si responsabilitate incasarile zilnice si depunerile de numerar catre ... (vezi toată discuția)