avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Buna! Am dat o declaratie la politie precum cineva imi ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Buna! Am dat o declaratie la politie precum cineva imi foloseste ...

Buna! Am dat o declaratie la politie precum cineva imi foloseste numele si pozele pe tik tok si ma denigreaza,in declaratie am dat si numele persoanei care ma denigreaza desi am mentionat ca nu am dovezi .Imi puteti spune va rog,pot pati ceva daca am dat numele? Astept răspuns.Multumesc frumos!!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:33, 11 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveți ce sa patiti
.Rămâne de văzut dacă politia va constata o fapta penala sau nu..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am dat declaratie in calitate de martor la politie ... David2005 David2005 Buna seara, am dat declaratie in calitate de martor la politie la un dosar penal pentru evaziune fiscala, dar in declaratie a fost mai mult cu “nu imi ... (vezi toată discuția)
Bagata in dosar penal la politie din cauza ip-ului dinamic roxana10 roxana10 buna seara am contract cu firma rcs &rds am primit o citatie acum 2 zile de la politie fiind invinuita de lucrare penala ?? ma duc intrun suflet acolo sin ... (vezi toată discuția)
Amenintare gheoiu gheoiu Buna ziua Am fost amenintat ca v oi pati ce a patit si socrul meu. Pe scurt ,acum 15 ani, socrul meu a fost gasit inconstient pe strada, dus la iasi etc, s ... (vezi toată discuția)