avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ,daca se poate,cu date ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati ,daca se poate,cu date de contact ...

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati ,daca se poate,cu date de contact a arhivei Fabricii de Vata Buftea ,in vederea eliberarii unei adeverinte de salariat.
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: aurelia tutunaru , utilizator 10:17, 11 Februarie 2025
Intrebati despre arhiva, aici
[ link extern ] /
Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in perioada 1991-1993 am lucrat la fabrica de vata ... aurelia tutunaru aurelia tutunaru Buna ziua, In perioada 1991-1993 am lucrat la Fabrica de Vata Buftea,acesta fiind primul loc de munca .La incetarea activitatii mi s-a eliberat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Sunt din arad,am iesit in luna ... Iani 2001ro Iani 2001ro Buna ziua.Sunt din Arad,am iesit in luna Ianuarie,anul curent la pensie la limita de vîrsta,cu 33 ani în cîmpul muncii.După recalculare am o pensie de mai ... (vezi toată discuția)
Arhiva societatii cuvintul srl dsimiono dsimiono Buna ziua, puteti sa ma ajutati sa gasesc lichidatorul judiciar sau detinatorul legal al arhivei \"Societatii Cuvintul SRL\" Bucuresti in scopul recuperarii ... (vezi toată discuția)