avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 406: Daca programul informatic pe care il ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 406: Daca programul informatic pe care il folosim ...

Declaratia 406: Daca programul informatic pe care il folosim nu genereaza D406, exista posibilitatea completarii "manuale" a acesteia? Eventual unde gasim formularul si instructiuni de completare?

Alte discuții în legătură

Contabilitate intrepr. individuala stefanmatanie stefanmatanie I.I. neplatitoare TVA, cifra afaceri sub 220.000 Daca ma inregistrez platitor , trebuie sa depun Decont TVA lunar ? Si mai e problema ca programul pe care-l ... (vezi toată discuția)
Fondul de mediu DIANAelena2016 DIANAelena2016 Buna ziua, Am si eu o intrebare : Declaratia la Fondul de Mediu se face pentru fiecare punct de lucru in parte ( daca unitatea are mai multe puncte de ... (vezi toată discuția)
Declaratie fiscala itl - 001 model 2016 Roplast Roplast Sunt un traducator si m-am inregistrat ca PFA cu locul de desfasurare a activitatii la domiciliu. Trebuie sa depun formularul ITL - 001, Model 2016. Doresc sa ... (vezi toată discuția)