avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA - infiintare / documente necesare / registre ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - infiintare / documente necesare / registre contabile etc

As vrea sa stiu cat mai multe destre Infiintarea unei persoane fizice autorizate , pasi care trebuiesc urmati , daca am nevoe de Stampila , de chitantier , de Facturi , daca nu am proprietate (stau la socrii ) ce e de facut . Eu as vrea sa fac un mic aprozar , sau sa ies la taraba in piata sa vand legume , fructe , zarzavaturi .

Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: Dyngo , utilizator 23:42, 10 Februarie 2010
as dori sa fac Comert cu amanuntu cu fructe ,legume proapete

Imi trebue studi pt asa ceva???
eu sunt inca la liceu Economic mai am 2 ani sa termin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzari legume, cum se procedeaza? drahnea drahnea buna seara daca nu deranjez as dori sa incep sa vand fructe legume pe piata care sant primii pasi daca este convenabil sa cumpar en gros si sa vand cu ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa/srlpentru vanzare legume, fructe teisoara teisoara Buna ziua, as dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat.Pt .un aprozar si o mica distributie cu legume fructe in cartier ce tip de firma ar trebui sa-mi ... (vezi toată discuția)
Deschidere aprozar Maria Uzun Maria Uzun Buna ziua, locuiesc la curte si as vrea sa deschid un aprozar, deci spațiu as avea, care sunt pasii de urmat? Ce acte imi trebuie? Multumesc (vezi toată discuția)