avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instanța poate solicita prezența obligatorie a unui ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instanța poate solicita prezența obligatorie a unui avocat ...

Instanța poate solicita prezența obligatorie a unui avocat pentru partea (părțile) pârâtă?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 07:31, 12 Februarie 2025
Da,atunci când domiciliul paratilor nu e cunoscut,nu exista informații în urma unor demersuri etc.Pt citarea prin publicitate/afișarea la ușa instantei este obligatorie desemnarea unui av curator care sa,,apere interesele paratilor",av plătit de către reclamant..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare prin publicitate laur2013 laur2013 se poate face si altfel acesta citare prin publicitate ``Solutia pe scurt: Din oficiu, dispune citarea pârâtei prin afişarea citaţiei la uşa instanţei, ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea actului de divort din israel - am depus toate actele ... aryel aryel Recunoasterea actului de divort din Israel - am depus toate actele la tribunalul Bucuresti - exequator (recunoasterea înscrisurilor si hotarârilor straine) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei ... quoissss quoissss buna ziua, am si eu o intrebare pentru un caz de divortz, a mamei mele. va rog frumos, daca aveti vreo opinie, sa scrieti ceva 1. daca in cazul ... (vezi toată discuția)