avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună, am moștenit i preuna cu o matusa mai multe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună, am moștenit i preuna cu o matusa mai multe bucăți de ...

Bună, am moștenit împreună cu o matusa mai multe bucăți de tern . În 2022 s-a.semnat cu unchiul meu un contract de arenda pentru 2022-2027 , el a decedat la inceput de 2023 , succesiunea a fost făcută în 2023 pentru toate bunurile . Pentru pământ mătușa mea fără sa îmi zică nimic a continuat contractul de arenda și a încasat ea bani aferenți pentru 2023 și 2024 . Sunt niște bănuți pentru aproape 5 HA de teren . Întrebarea este pot sa anulez acel.contract având un vedere ca nu este semnat de către mine ca moștenitor? Și nu am primit niciun ban pentru acești 2 ani pentru arenda
Ultima modificare: Marți, 11 Februarie 2025
Petrusel06, utilizator

Alte discuții în legătură

Arendatorul a decedat, arendasul a renuntat la teren, cum fac contract de arenda inainte de a fi mostenitor Mirceati Mirceati Am o matusa care avea pamant in arenda pana in 2024, care a decedat. Arendasul a decis sa renunte la prelucrarea pamantului si a cedat terenurile altei firme. ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare. buna! tatal meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea ... MMon MMon Buna! Tataul meu a decedat acum 20 de ani, fara sa se faca dezbaterea succesorala pt niste terenuri apartinand bunicilor. Fratele acestuia (decedat intre timp ... (vezi toată discuția)
Succesiune după matusa+unchi+verișoara (toti decedati) , drept succesoral Marialascap Marialascap Bună ziua, Am o situație și încerc sa o înțeleg. Nu cunosc partea legala, așadar fiți blânzi cu mine. Încerc sa explic clar. 3 frați- ... (vezi toată discuția)