avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... INTERNAREA MEDICALA A INCULPATULUI PENTRU EFECTUAREA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

INTERNAREA MEDICALA A INCULPATULUI PENTRU EFECTUAREA UNEI EXPERTIZE PSIHIATRICE

Sunt PARTE VATAMATA intr-un dosar penal de "violenta in familie" iar INCULPAT este unchiul meu, recent dosarul a fost trimis in judecata si doream sa stiu daca pot cere instantei de judecata INTERNAREA MEDICALA A INCULPATULUI pentru efectuarea unei EXPERTIZIE PSIHIATRICE avand in vedere COMPORTAMENTUL acestuia AGRESIV si SUSPICIUNILE unor maladii PSIHICE ale unchiului meu

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
Florin Valentin S, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant? dia2120 dia2120 am un frate care a suferit anumite traume in copilarie.a crescut fara tata si a plecat de acasa la munca destul de devreme.a avut 3 tentative de sinucidere si ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate de convietuire cu un bolnav psihic in familie. victor1906 victor1906 Buna seara ! Am o problema delicata de familie : sora mea este casatorita de 17 ani si din casatorie a rezultat un copil care acum are 14 ani. Pana acum este ... (vezi toată discuția)
Întrebare în legătură cu percheziția informatică ContSters396991 ContSters396991 Este obligatorie reținerea pc-ului/laptop-ului pentru efectuarea percheziției informatice? Se poate dispune expertizarea psihiatrică a unei persoane ... (vezi toată discuția)