avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii Cat insema ca punctaj și ca bani la pensie in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii Cat insema ca punctaj și ca bani la pensie in plus fiecare ...

Pensii
Cat insema ca punctaj și ca bani la pensie in plus fiecare luna și an lucrate pe salariul minim 4050 acum ?.
Sunt pensionar pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare și m-am reangajat după o.luna în privat .
Cati bani în plus îmi aduce în plus la pensie fiecare luna sau an lucrat ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 09:59, 12 Februarie 2025
3,17 lei luna.
38 lei/an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pensionar carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua! Se poate angaja cu CIM de 8 h ( la o societate cu cap. privat ) o persoana care beneficiaza de pensie, daca a fost pensionat inainte de implinirea ... (vezi toată discuția)
Reangajare dupa pensionare Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. Directorul adj., economist, iese la pensie, la limita de varsta. Dupa aceasta, daca doreste sa-si continue activitatea, poate fi reangajat cu un nou ... (vezi toată discuția)
Pensie alezy alezy Bun ziua As dori sa stiu si eu la ce varsta indeplinesc conditiile de pensionare; Sun bărbat, născut la 04/08/1959 - pana in prezent am 38 ani lucrați - ... (vezi toată discuția)