avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Ce masura legala pot lua daca am niste acte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Ce masura legala pot lua daca am niste acte depuse ...

Buna ziua. Ce masura legala pot lua daca am niste acte depuse din 2023 la ANCPI Agnita si inca nu am raspuns. Mentionez ca in 2024 mi-au facut un referat de completare pe care l-am indeplinit. De fiecare data cand merg (60 km) si intreb, zic ca sunt la semnat la " sefa" , situatie care dateaza din iulie 2024. Nu mi s-a comunicat ca ar mai fi nevoie de vreun alt act sau orice procedura suplimentara , doar "de semnat". Doamna respectiva, de cate ori merg, zice " vai, de atunci sunt la mine, le rezolv, va rog sa-mi lasati numar de telefon si adresa de email". Suntem exact in aceeasi situatie din iulie 2024. Pot face o sesizare, depune o plangere undeva? Care ar fi cadrul legal? Multumesc. Elena
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:22, 12 Februarie 2025
Depuneti o sesizare aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare. am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare ... cns777 cns777 Salutare. Am vandut o masina cu contract de vanzare cumparare pe 25-10-2023 si fiscal scos pe 31 -10- 2023. El pe 29-10-2023 a luat o amenda de parcare. Mie ... (vezi toată discuția)
Reclamatie functionar public - telefon terminus1 terminus1 Buna ziua, Am sunat la relatii cu clientii la Casa de Asigurari de Sanatate, am fost redirectionat la departamentul abilitat unde am dat peste o doamna ... (vezi toată discuția)