avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare. Aș dori să știu dacă bunica mea își ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare. Aș dori să știu dacă bunica mea își poate face ...

Salutare. Aș dori să știu dacă bunica mea își poate face acte la casa unde sta. Locuiește de peste 30 acolo, a plătit impozit, curent, apă și toate cele pe numele ei dar nu are acte. ( în trecut se făceau niște chitanțe de mână dar nu o mai are)
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 14:40, 13 Februarie 2025
Buna ziua, trebuie verificate conditiile uzucapiunii, doar prin instanta se poate. Prezentati actele si situatia detaliata unui avocat pentru evaluare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mina pierduta laurini laurini buna ziua, stie cineva cum sa procedez???'parintii mei in urma cu cca30 de ani,au cumparat o casa in Bucuresti cu o chitanta de mina asa se faceau inainte daca ... (vezi toată discuția)
Cât ar costa onorariul pentru avocați și taxele corespunzătoare pentru obținerea actului de proprietate? Anca Pavel Anca Pavel In anul 1995, in decembrie, am cumparat o casa plus terenul aferent (160 mp) cu chitanta de mana, in prezenta proprietarilor si a doi martori. Au trecut 23 de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, aș dori să stiu ce este de făcut în această ... Dudy25 Dudy25 Bună ziua, aș dori să stiu ce este de făcut în această situație. Bunicul meu deține doar o hartie( act vânzare-cumparare) pentru terenul unde are ... (vezi toată discuția)