avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire unchi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire unchi

Buna ziua,Sotul meu care a decedat, a avut din partea mamei un frate care a decedat si el,acum o intrebare la dvs daca ma puteti ajuta?Acest unchi a avut doua surori care au decedat si ele,una din surori are doi copii in viata,si cealalta,respectiv soacra mea a avut si ea doi copii care au decedat si care au ca mostenitorii fiecare cate un copil..Cine il va mosteni acum pe acest unchi,care nu are copii si care nu a fost niciodata casatorit.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 18:44, 12 Februarie 2025
Buna ziua, conteaza ordinea deceselor. Un avocat va poate acorda consultanta juridica in urma discutarii detaliilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, ... mateidonea mateidonea Nu am gasit un notar sau avocat care sa imi explice coerent, sper sa ma ajutati. Unchiul meu (fratele mamei) a decedat recent si a carui sotie a decedat cu ... (vezi toată discuția)
Copiii vitregi intra la mostenire? Adr1978 Adr1978 Buna ziua. Am dori sa facem mostenirea dupa unchiul meu ( fratele mamei ) care a decedat, a fost casatorit, nu a avut urmasi. Doamna cu care a fist casatorit ... (vezi toată discuția)
Drepturi mostenire geta2005 geta2005 Soțul meu ,fiu unic a decedat înaintea mamei lui eu nora am dreptul la mostenire , casa si terenul soacrei mele ? Mentionez ca nu am avut copii cu soțul meu. (vezi toată discuția)