avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuiala deductibila contributia la pensii achitata ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuiala deductibila contributia la pensii achitata integral anul trecut?

Buna seara. As vrea sa stiu daca pot inregistra ca si cheltuiala deductibila contributia la pensii achitata integral anul trecut. in declaratia unica nu a fost declarata pt ca am incheiat separat contract cu casa de pensii si achit direct pe cnp. singura contributie declarata a fost cea la sanatate-cass.optional
In lista de cheltuieli deductibile integral la calculul impozitului am vazut ca este mentionata si contributia pensii pentru pers asigurate in sistem propriu de asig.sociale. Va rog sa ma lamuriti pentru ca vreau sa calculez corect impozitul. Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 12 Februarie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:54, 12 Februarie 2025
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am pfa și plătesc separat contribuția la pensie Ganoderma13 Ganoderma13 Contributie Casa de Pensii Buna ziua! Revin si anul acesta cu urmatoarea intrebare: sunt PFA si am contract separat cu Casa de Pensii unde imi platesc ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari contabilitate ll irina_iris_26 irina_iris_26 am ii neplatitor tva sistem real...intrebari: 1-completez registru incasari -plati si la final de an ce fac cu reportul?(il declar in declaratia 200?)si ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa Loed Loed Buna ziua. Vad in lista cheltuielilor deductibile integral cele cu energia si apa, dar in multe postari vad ca daca PFA-ul functioneaza in apartamentul ... (vezi toată discuția)